Μεταξύ 29/04-01/05 πραγματοποιήθηκε Τριήμερο Προγραμματισμού και Καταρτισμού της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού στην Πάφο.

Το συνέδριο ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Παράταξης μας, κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου, ο οποίος κήρυξε την έναρξη των εργασιών του τριημέρου συνεδρίου – εργασίες που αφορούσαν τον ιδεολογικοπολιτικό καταρτισμό και ενημέρωση των στελεχών μας για τα πολιτικά δρώμενα του τόπου καθώς και ο προγραμματισμός της ΝΕΔΗΣΥ για το τετράμηνο που ακολουθεί.

Τα στελέχη μας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με το Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Μιχάλη Τσικαλά για θέματα που αφορούν στον πολιτικό λόγο και ευρύτερα την Πολιτική Επικοινωνία.

Διεξήχθη επίσης συζήτηση με το Βουλευτή και Αντιπρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Ευθύμιο Δίπλαρο, αναφορικά με τη σημερινή πολιτική σκηνή και τις διάφορες πολιτικές εξελίξεις. Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές μας για την παρουσία τους και για τα όσα σημαντικά μοιράστηκαν μαζί μας.

Κύριος στόχος και σκοπός του συνεδρίου ήταν η συζήτηση για την κατεύθυνση που ακολουθεί η Νεολαία μας όπως επίσης ο προγραμματισμός των δράσεων της Νεολαίας μας για το επόμενο τετράμηνο. Γι’ αυτό το λόγο διεξήχθη μια εις βάθος συζήτηση που αφορούσε το ευρύτερο όραμα και στρατηγικό σχεδιασμό της Νεολαίας μας, κατά την οποία συζήτηση, οι σύνεδροι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πολιτική κατεύθυνση και σχεδιασμό που ακολουθεί η Νεολαία ενώ κατέθεσαν και τις δικές τους σκέψεις και απόψεις.

Τέλος πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της Νεολαίας για τους μήνες Μάιο-Ιούλιο από το Γενικό Γραμματέα της ΝΕΔΗΣΥ, κ. Αναστάση Κουτσού και το Διευθυντή Οικονομικών και Διοίκησης, κ. Θεοφάνη Κώστα. Σ’ αυτό το πλαίσιο συζητήθηκαν η υλοποίηση των διάφορων δράσεων καθώς και ο διαχωρισμός τους στις διάφορες επαρχίες. Στη συνέχεια οι σύνεδροι χωρίστηκαν σε ομάδες εργασίας ανά επαρχία όπου συζήτησαν και καθόρισαν τις δράσεις τους για τους μήνες Αύγουστο-Δεκέμβριο.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με τις παρουσιάσεις από κάθε επαρχία και τα καταληκτικά σχόλια του Προέδρου της Παράταξης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους συνέδρους για την ενεργό συμμετοχή τους, την ανταλλαγή απόψεων καθώς και την κατάθεση νέων ιδεών. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Οργανωτική Επιτροπή του Τριημέρου για την ομαλή και εξαιρετική διεξαγωγή.