Αυτό το Πάσχα είναι διαφορετικό για όλους μας. Μακριά από την εκκλησία, χωρίς οικογενειακά τραπέζια. Μα πιο διαφορετικό είναι γι’ αυτούς που βρίσκονται κάθε μέρα στην πρώτη γραμμή εναντίον του κορωνοϊού , που θυσιάζουν κυριολεκτικά τα πάντα για να ‘μαστε εμείς ασφαλείς.

Την ίδια ώρα που ο καθένας ξεχωριστά δίνει την δική του μάχη για να σπάσει η αλυσίδα εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19), οι επαγγελματίες υγείας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή με υψηλό ρίσκο και με αίσθημα ευθύνης για την δική μας προστασία και περίθαλψη. Μέρα και νύχτα , αργίες και μη , με κίνδυνό την υγεία τους και με αυτοθυσία, κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να γυρίσουμε πίσω στην κανονικότητα, δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε. Μας δίνετε δύναμη και μας διδάξατε πολλά, αρχές οι οποίες θα μας συνοδεύουν εφ’ όρου ζωής.

Στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας όλων μας, η ΝΕΔΗΣΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, θα παρέχει από σήμερα και όλη την εβδομάδα, πρόγευμα σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Αναφοράς στην Αμμόχωστο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε . Είναι το πιο μικρό «δώρο» μπροστά στα τεράστια δικά σας.

Καταφέραμε πολλά στη μάχη κατά του αοράτου εχθρού, είμαστε κοντά και θα βγούμε νικητές. Σας ευγνωμονούμε, καλή δύναμη και κουράγιο!

Εύχομαι ολόψυχα το Άγιο Φως της Ανάστασης να καταυγάσει τις ψυχές όλων μας και να χαρίσει ελπίδα, και αγάπη σε όλο το κόσμο.

Με εκτίμηση,

Κλεάνθης Κουτσόφτας

Επαρχιακός ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ