Παρακολουθήσαμε με ιδιαίτερη έκπληξη τις δηλώσεις του κ. Άντρου Κυπριανού, στο πλαίσιο του Παγκυπρίου Συνεδρίου της ΕΔΟΝ, ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα οικονομίας και απασχόλησης.

Η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν παραγνωρίζει τις οποιεσδήποτε δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι νέοι μας, αλλά από την άλλη, δεν μπορεί να ισοπεδώνει τα πάντα και να στρουθοκαμηλίζει ελέω κομματικών συμφερόντων.

Χαιρόμαστε που ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ αναγνωρίζει ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει ανάπτυξη στον τόπο μας και μείωση της ανεργίας. Τα τελευταία έξι χρόνια η διακυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη και Δημοκρατικού Συναγερμού κατάφερε να απαλείψει σε μεγάλο βαθμό τα όποια βάρη από τις πλάτες της νεολαίας, ενισχύοντας ταυτόχρονα την αξιοπιστία της οικονομίας μας.

Μπροστά στη διολίσθηση της οικονομίας, πετύχαμε και επαναφέραμε την αξιοπρέπεια δημιουργώντας τις απαραίτητες συνθήκες για την ομαλότερη ένταξη των νέων μας στην αγορά εργασίας.

Στόχος παραμένει σύντομα η πατρίδα μας να βρίσκεται σε συνθήκες πλήρους απασχόλησης. Παράλληλα όμως, οι νέοι της χώρας μας μπορούν πλέον να προγραμματίσουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον τους.

Όσον αφορά τη στεγαστική πολιτική, τώρα είναι η ώρα που όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας μας πρέπει να συνδιαμορφώσουν  με γοργό ρυθμό τις απαραίτητες πολιτικές για την αντιμετώπιση του εν λόγω μείζονος ζητήματος.

Η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού, επαναβεβαιώνει την πρόθεση της να συμβάλει στην συνδιαμόρφωση προτάσεων για το καλύτερο μας αύριο.

Γραφείο Τύπου

7/1/2019