Πρόεδρος ΝΕΔΗΣΥ

Γεννήθηκε το 1990 στη Λάρνακα. Οι γονείς του είναι πρόσφυγες από την επαρχία Αμμοχώστου. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίου Γεωργίου στη Λάρνακα με βαθμό άριστα. Διετέλεσε Πρόεδρος του Λυκείου και Πρόεδρος της Μαθητικής Κίνησης (ΜΑ.ΚΙ) του ΔΗΣΥ.
 
Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ και στη συνέχεια αναγορεύθηκε σε Barrister-at-Law από το Lincoln`s Inn of Court στο Λoνδίνο. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (LLM) στο Εταιρικό Δίκαιο από το πανεπιστήμιο University College London (UCL). Είναι εγγεγραμμένος δικηγόρος στην Κύπρο όπου ασκεί τη δικηγορία και μέλος του British Bar Council.

To 2015-17 εκλέχθηκε για δύο θητείες Πρόεδρος του EDS (European Democrat Students), της φοιτητικής νεολαίας του ΕΛΚ. Εις αναγνώριση της προσφοράς του διορίστηκε ομόφωνα Επίτιμος Πρόεδρος του EDS.

Το 2018 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας του Συμβουλίου της Ευρώπης (Advisory Council on Youth). Σήμερα είναι επικεφαλής της στρατηγικής ατζέντας του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη Νεολαία για την επόμενη δεκαετία (Youth Strategy – Agenda 2030).

Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης στο μεγαλύτερο του είδους του Παγκόσμιο διαγωνισμό `New Shape Prize`, ο οποίος αφορούσε τη μεταρρύθμιση των Ηνωμένων Εθνών και τη δημιουργία ενός νέου παγκόσμιου μοντέλου διακυβέρνησης.

Το 2020 διορίστηκε Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού. Είναι επικεφαλής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων του Δημοκρατικού Συναγερμού.