Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ 2021 | ΛΕΥΚΩΣΙΑ

February 28, 2017 @ 19:00 - 20:00

Η προεκλογική πρωτοβουλία «Άλλαξε το 2021», κατέγραψε τις προτάσεις και την στρατηγική της ΝΕΔΗΣΥ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αποτελεί σήμερα βάση για συζήτηση και συνεργασία με όσους επιθυμούν να βρεθούν στο πλάι των νέων.

Έχει ως κύριους άξονες λειτουργίας την κωδικοποίηση βασικών πολιτικών θέσεων  για την παράταξη μας, την κατάθεση προτάσεων που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και δέσμευση σε θεμελιώδη ηθικά ζητήματα που αφορούν τη χρηστή διοίκηση και τη διαφάνεια. Επιπλέον, μέσω δράσεων που περιγράφει φιλοδοξεί να συνεισφέρει  ποσό ύψους €100.000 στις τοπικές κοινωνίες μέσω ποικίλων δραστηριοτήτων.

Το Πρόγραμμα αποτελεί ένα αμφίδρομο δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ της Νεολαίας και των ανθρώπων που την εκπροσωπούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στη βάση ούτε των ηλικιών ούτε και των προσωπικών προτιμήσεων, αλλά ξεκάθαρων θέσεων και πολιτικής συναντίληψης.

Η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού ανακοινώνει την έναρξη των συναντήσεων του προγράμματος. Οι συμμετέχοντες θα συνυπογράψουν την Χάρτα Συνεργασίας, λαμβάνοντας την υποχρέωση να παραμείνουν συνεπής στην στήριξη βασικών αρχών και πολιτικών προτάσεων της παράταξης μας. Προτάσεις που αφορούν τον περιορισμό θητειών, την σύγκρουση συμφερόντων και την διαφάνεια.

Αντικείμενο των συναντήσεων θα είναι η ανάλυση και επεξεργασία της δέσμης Προτάσεων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η κατάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων και η υλοποίηση των δραστηριοτήτων.

Details

Date:
February 28, 2017
Time:
19:00 - 20:00
Event Category:

Organizer

ΝΕΔΗΣΥ
Email
nedisy@nedisy.org.cy
View Organizer Website

Venue

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΛΕΥΚΩΣΙΑ, Cyprus
+ Google Map