Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΖ ΦΙΓΟΥΡΕΣ 2018

October 4, 2018 @ 17:00 - 19:00

Η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού θα είναι εκεί, ΕΣΥ; Ελάτε και φέτος να περπατήσουμε MAZI για τις γυναίκες της ζωής μας !

Με την ευκαιρία του Παγκόσμιου Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού η Europa Donna Κύπρου μαζί με την AstroBank, διοργανώνουν και φέτος την εκστρατεία ενημέρωσης και την καθιερωμένη πλέον πορεία με τις Ροζ Φιγούρες, με σύνθημα ‘Together we shine’.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, η ώρα 17.00 με σημείο εκκίνησης τον χώρο στάθμευσης απέναντι από την ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ. στη Λευκωσία και τερματισμό τα κεντρικά γραφεία της AstroBank στη συμβολή των δρόμων Γρίβα Διγενή και Θεμιστοκλή Δέρβη, όπου θα τοποθετηθούν 619 ροζ φιγούρες.

Μετά το πέρας της πορείας, στον ίδιο χώρο στις 18.00, για πρώτη φορά θα σχηματιστεί η πιο μεγάλη ανθρώπινη ροζ κορδέλα, το χαρακτηριστικό σύμβολο ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού.

Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, όπου θα τραγουδήσουν οι Stereo Soul, την μπαλάντα «Shine», ένα τραγούδι αισιοδοξίας που γράφτηκε ειδικά για αυτό τον σκοπό.

900χ506

 

Details

Date:
October 4, 2018
Time:
17:00 - 19:00
Event Category:

Organizer

ΝΕΔΗΣΥ
Email
nedisy@nedisy.org.cy
View Organizer Website