Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΜΙΑ ΕΥΧΗ!

December 27, 2015 @ 08:00 - 12:00

«Ένα παραμύθι, Μια ευχή»

Ο διαγωνισμός «Ένα παραμύθι, μια ευχή» στοχεύει στην ανάδειξη του συγγραφικού ταλέντου των νέων του τόπου μας, ηλικίας μέχρι και 33 ετών. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η έκδοση παιδικού παραμυθιού, τα έσοδα από την πώληση του οποίου θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση άπορων μαθητών δημοτικών σχολείων του τόπου μας. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την 1η μέχρι την 27η Νοεμβρίου 2015 και διοργανώνεται από τη Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Όροι συμμετοχής/ Διαδικασία:

  • Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μαθητές/φοιτητές ή ομάδες μαθητών/φοιτητών ή και γενικότερα νέοι ηλικίας μέχρι και 33 ετών.
  • Το θέμα του παραμυθιού είναι μία παιδική ευχή.
  • Το παραμύθι θα πρέπει να είναι δακτυλογραφημένο σε διπλό διάστημα με γραμματοσειρά Arial και μέγεθος γραμματοσειράς 14.
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στην έκταση του παραμυθιού.
  • Τα παραμύθια  μπορούν να αποστέλλονται μέχρι και την 27η Νοεμβρίου 2015, ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. ( Παρακαλούμε όπως επισυνάπτονται και τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, ηλικία, επάγγελμα, διεύθυνση διαμονής, τηλέφωνο επικοινωνίας .)

Όλα τα παραμύθια  θα αξιολογηθούν και θα βαθμολογηθούν από τριμελή επιτροπή αξιολόγησης η οποία στη συνέχεια θα προχωρήσει στην επιλογή των παραμυθιών που θα συμπεριληφθούν στο παιδικό παραμύθι που θα εκδοθεί.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα βραβευτούν κατά την διάρκεια φιλανθρωπικών θεατρικών παραστάσεων που θα διοργανωθούν σε όλες τις επαρχίες. Το παιδικό βιβλίο που θα εκδοθεί θα βρίσκεται στην διάθεση του κοινού σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν σε όλες τις επαρχίες κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων.



Τριμελής Επιτροπή Αξιολόγησης:

mamina_kanellidou1

Μαμίνα Κανελλίδου

Απόφοιτος του τμήματος Επιστημών Αγωγής – Πτυχίο Δημοτικής Εκπαίδευσης (2009)  και του Μεταπτυχιακού προγράμματος Μάθηση στις Φυσικές του Πανεπιστημίου Κύπρου (2011). Είναι υποψήφια διδάκτωρ του τμήματος Επιστημών Αγωγής στο πρόγραμμα «Μάθηση στις Φυσικές Επιστήμες» του Πανεπιστημίου Κύπρου. Συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Κύπρου και πρόσφατα στη δημιουργία του εκπαιδευτικού προγράμματος του «Μουσείου Παιγνιδιών» Αραδίππου.

theoxarous_xristina2

Xριστίνα Θεοχάρους

Aπόφοιτος Προδημοτικής και Κατώτερης Δημοτικής Εκπαίδευσης με Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση. Είναι ιδιοκτήτρια του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ «ΟΙ ΚΟΝΤΗΔΕΣ» τα τελευταία εφτά χρόνια και ασχολείται ερασιτεχνικά με το Θέατρο.

eleni_kyrisavva3

Ελένη Κυρίσαββα

Aπόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου στο τμήμα Επιστημών της Αγωγής – Δημοτική Εκπαίδευση και μεταπτυχιακή απόφοιτους του Institute of Education – University of London στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Media, Culture and Education.

 

 

Details

Date:
December 27, 2015
Time:
08:00 - 12:00
Event Category:

Organizer

ΝΕΔΗΣΥ
Email
nedisy@nedisy.org.cy
View Organizer Website

Venue

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΕΔΗΣΥ
ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 1308 Cyprus + Google Map