Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΔΗΣΥ

April 14, 2018 @ 10:00 - 11:30

Πραγματοποιήθηκε χθες συνεδρία του Ανωτάτου Συμβουλίου της ΝΕΔΗΣΥ, στην οποία ο Πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ, Πέτρος Δημητρίου ανακοίνωσε την παραμονή του στην προεδρία της οργάνωσης μέχρι και την 28η Φεβρουαρίου.

Ο Πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ προχώρησε στην αποτίμηση  της δράσης της οργάνωσης στον προεκλογικό αγώνα αλλά και της  πορείας της από τον Νοέμβριο του 2014 οπότε και ανέλαβε την Προεδρία, ευχαριστώντας τα στελέχη του Ανωτάτου Συμβουλίου για την καθοριστική και ανιδιοτελή προσφορά τους.

Στην συνέχεια το Ανώτατο Συμβούλιο βάση των προνοιών του καταστατικού της οργάνωσης (Άρθρο 16-Παράγραφος Α) αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

  • Τα καθήκοντα του Προέδρου αναλαμβάνει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, Θεόδουλος Ιωάννου μέχρι την διεξαγωγή του Εκτάκτου Παγκυπρίου Συνεδρίου και την πλήρωση της θέσης
  • Την Σύγκληση Εκτάκτου Παγκύπριου Συνεδρίου την 14η Απριλίου 2018 για πλήρωση της Θέσης του Προέδρου για το υπόλοιπο της θητείας.
  • Την υποβολή υποψηφιοτήτων δια χειρός στα Κεντρικά Γραφεία της οργάνωσης (Πινδάρου και Σκόκου 2, Λευκωσία) στον Γενικό Γραμματέα, Αντρέα Σιέγκα μέχρι και την 23η Μαρτίου 2018

Γραφείο Τύπου

23 Φεβρουαρίου 2018

Details

Date:
April 14, 2018
Time:
10:00 - 11:30
Event Category:

Organizer

ΝΕΔΗΣΥ
Email
nedisy@nedisy.org.cy
View Organizer Website

Venue

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΛΕΥΚΩΣΙΑ, Cyprus
+ Google Map