Select Page
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ΓΛΑΥΚΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ: Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ|1Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ

November 14, 2018 @ 18:30 - 20:30

Untitled-1 (1)

Οι νέοι κουβαλάμε το μέλλον της πατρίδας και με τα απαραίτητα εχέγγυα οφείλουμε να πάρουμε το ρόλο του αναμορφωτή. Η αδιαφορία και η απαξίωση δεν είναι η λύση, ως νέοι έχουμε χρέος και μια ευθύνη που μας βαραίνει. Είμαι νέος, παρεμβαίνω, συμμετέχω, διαμορφώνω.

H Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού, εγκαινιάζει τον νέο κύκλο «Ακαδημιών Πολιτικής Παρέμβασης Νέων», εις μνήμη του Γλαύκου Κληρίδη. Η Ακαδημία θα λάβει χώρα στην Αίθουσα «Αμμόχωστος»(κεντρικά γραφεία ΔΗΣΥ), την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30.

H επιλογή του θέματος δεν είναι καθόλου τυχαία, Γλαύκος Κληρίδης: Ο ηγέτης που άλλαξε το ρου της Ιστορίας. Η πολιτική του Γλαύκου Κληρίδη, είχε ορόσημο την ρεαλιστική προσέγγιση των θεμάτων, πολιτική που πάντα θα την έχει ανάγκη ο τόπος μας, πολιτική που πρέπει να εμπνέει και εμάς του νέους.

Η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού, μέσα από την συζήτηση και το διάλογο, επιθυμεί όπως αναδείξει το δρόμο της εντιμότητας και του καθήκοντος, το δρόμο της συνέπειας και της ευθύνης που ο Γλαύκος Κληρίδης ακολουθούσε.

Ο χαιρετισμός θα γίνει από τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ κ.Αβέρωφ Νεοφύτου. Στην συζήτηση θα συμμετάσχουν οι Παντελής Κούρος, πρώην Υφυπουργός παρά τω προέδρω και ο Σπύρος Αρότης, πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ και πρώην εκπρόσωπος τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Γραφείο Τύπου

18/11/2018

Details

Date:
November 14, 2018
Time:
18:30 - 20:30
Event Category:

Organizer

ΝΕΔΗΣΥ
Email
nedisy@nedisy.org.cy
View Organizer Website

Venue

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΗΣΥ
ΠΙΝΔΑΡΟΥ
ΛΕΥΚΩΣΙΑ, Cyprus
+ Google Map