Στις 26 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού για την οδική ασφάλεια με τίτλο «Μια Στιγμή Αρκεί». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εις μνήμη του Γιώργου Μαυρίκιου.

Το ενδιαφέρον μας για τα θέματα οδικής ασφάλεια θα έπρεπε να είναι αυτονόητο και ως Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα δηλώσουμε ποτέ ικανοποιημένοι όσο χάνονται ζωές στην άσφαλτο. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε θέσει ως προτεραιότητα τα θέματα οδικής ασφάλειας, σε μια προσπάθεια ανάδειξης της αξίας της ανθρώπινης ζωής και της διαβίωσης των πολιτών σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσου, τον οποίο και ευχαριστούμε για την παρουσία και το χαιρετισμό του.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας «Γιώργος Μ. Μαυρίκιος»  και τη μητέρα του Γιώργου Μαυρίκιου, κα Λένα Κατελάρη όπως επίσης στον Πρόεδρο της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, κ. Δημήτρη Λαμπριανίδη, τον Αντιπρόεδρο της Νεολαίας Δήμο Γεωργιάδη αλλά και στην Υπαστυνόμο της Αστυνομίας Κύπρου, κα Ελένη Αλεξάνδρου για την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και τα όσα σημαντικά μας είπαν.

Όπως ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Νεολαίας Γιώργος Χατζηγεωργίου «Οι συνήθειες δεν αλλάζουν εν μία νυκτί αλλά αλλάζουν. Και σε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε αρωγοί αφού η οδική ασφάλεια είναι μονόδρομος»