Select Page

Σε αυτή την μάχη εμείς είμαστε στρατιώτες. Στόχος δεν είναι ο ΔΗΣΥ αλλά ο ιός.

Είναι με μεγάλη μας λύπη, που παρακολουθήσαμε το σημερινό 2λεπτο φιλμάκι της ΕΔΟΝ. Στο οποίο μάλιστα μας προέτρεπαν να ανοίξουμε και τον ήχο, για να ακούσουμε τι;

Τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ μετά από συνάντηση για συζήτηση του σχεδίου υγείας με την κοινωνική συμμαχία στις 9 Μαΐου του 2017, να αναφέρει σε δηλώσεις του ότι « Δεν μπορεί επ΄ αόριστον ο φορολογούμενος να συντηρεί τα δημόσια νοσηλευτήρια».

Αναφερόταν φυσικά στο νομοσχέδιο για κάλυψη του ελλείματος στα δημόσια νοσηλευτήρια για 5 χρόνια, μετά την αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων. ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ.  Μία πρόταση αγαπητή ΕΔΟΝ, που όπως και το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων, και το ΑΚΕΛ στήριξε.

Την προπαγάνδα και τη διαστρέβλωση επιλέγει δυστυχώς η αριστερά και αυτές τις δύσκολες ώρες.

Μόνο που δεν βρισκόμαστε στο 2017, αλλά στον Μάρτιο του 2020 και σε εμπόλεμη περίοδο. Περίοδο που το κράτος πέραν των 300 εκατ. που διάθεσε για την υγεία στον προυπολογισμό του 2020, ενίσχυσε με 100 εκατομμύρια τα νοσηλευτήρια μας.

Αγαπητή ΕΔΟΝ, δεν θα σε ακολουθήσουμε. Δεν μάθαμε στο ψέμα, ούτε στις πολιτικές μικρότητες. Εχθρός δεν είσαι εσύ, εχθρός δεν είναι ο ΔΗΣΥ, εχθρός δεν είναι η αντιπολίτευσή. Εχθρός είναι ο ιός που απειλεί τη χώρα μας. Και εμείς είμαστε στρατιώτες.

Αντρέας Ελευθερίου
Πρόεδρος ΝΕΔΗΣΥ
31/03/2020