• καμπανια_Σμιλε

  ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ | #xmass_smiles

  Η ΝΕΔΗΣΥ στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς παρουσιάζει σειρά δράσεων οι οποίες προγραμματίζονται στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής παγκύπριας εκστρατείας της χαρίΖΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.


  Ένα παραμύθι, μια ευχή

  Μετά τη ολοκλήρωση του ανοικτού διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε για την συγγραφή παιδικού βιβλίου, η κριτική επιτροπή που συστάθηκε έχει επιλέξει το παιδικό παραμύθι, το οποίο θα εικονογραφηθεί και θα δημοσιευτεί από την Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού. Το παιδικό παραμύθι θα διατεθεί προς πώληση στα παζαράκια αγάπης που διοργανωθούν  στις 27 Δεκεμβρίου 2015.

  ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ_EVENT copy

  χαρίζουμε ΧΑΜΟΓΕΛΑ

  Χαρίζουμε χαμόγελα σε άτομα τρίτης ηλικίας, οικογένειες, νέους και παιδιά στις θεατρικές παραστάσεις <<Χριστούγεννα και για εμάς>>, οι οποίες θα παρουσιαστούν σε συνεργασία με Συνδέσμους Γονέων Δημοτικών Σχολείων και Ιδρυμάτων του τόπου. Οι θεατρικές παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν:

  Σε συνεργασία με την Παιδική Λέσχη Κολοσσίου, στο θέατρο του Γυμνάσιο Τραχωνίου, στις 19 Δεκεμβρίου 2015, στις 19.30.

  Σε συνεργασία με το Σωματείο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου, στο Δημαρχείο Αγίας Νάπας, στις 22 Δεκεμβρίου 2015, στις 18.00.

  Σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ορόκλινης, στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, στις 19 Ιανουαρίου 2015, στις 18.30.

  mexorigies

  Παζαράκια Αγάπης

  Συλλέγουμε τρόφιμα και ρουχισμό για την στήριξη άπορων οικογενειών του τόπου στις γιορτές αγάπης που διοργανώνονται σε όλες τις επαρχίες. ΔωρίΖΟΥΜΕ χαμόγελα στα παζαράκια τα οποία θα περιλαμβάνουν παιδικές δραστηριότητες και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. Τα παζαράκια αγάπης θα πραγματοποιηθούν στις 27 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 μέχρι τις 14.00, στις πιο κάτω επαρχίες και χώρους:

  Λάρνακα-Πλατεία Κίμωνος

  Πάφος- Kings Avenue Mall

  Παραλίμνι- Πλατεία Παραλιμνίου

  Λευκωσία-Πλατεία Ελευθερίας

   ΠΑΖΑΡΆΚΙΑ_ΤΕΛΙΚΟ


  Γίνε και εσύ εθελοντής!

  Η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού καλεί τα μέλη και φίλους της, αλλά και όλους τους νέους του τόπου όπως συμμετέχουν στις δράσεις αγάπης που προγραμματίζονται, δηλώνοντας συμμετοχή στα κεντρικά γραφεία της, στο 22757999, ή συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.nedisy.org.

Leave a reply.