Select Page

Συγχαρητήρια σε ένα νέο και δυναμικό άνθρωπο. Συγχαρητήρια στην Αννίτα Δημητρίου για την ανάδειξη της ως η νέα Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού. Την ίδια στιγμή, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Δημήτρη Δημητρίου για τον δημοκρατικό αγώνα που έδωσε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους νέους καθώς και το σύνολο των 20.000 μελών για τη συμμετοχή τους σε αυτή την ιστορική στιγμή για τη μεγάλη μας παράταξη.

Η εκλογή της Αννίτας Δημητρίου σηματοδοτεί μια νέα αρχή για το Δημοκρατικό Συναγερμό και για την πολιτική ζωή της Κύπρου. Ως Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού θα σταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στη νέα ηγεσία ενώ η Νεολαία μας θα συμβάλει καθοριστικά στην επόμενη μέρα της παράταξης, με αίσθημα ευθύνης προς τον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού και την κοινωνία.

Προχωράμε μπροστά με ενότητα, με την ιδεολογία μας ψηλά και με πολλή όρεξη για δουλειά για τον κοινό μας στόχο. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός να είναι στη θέση που του αξίζει ως η μεγαλύτερη και πιο νικηφόρα παράταξη της χώρας μας. Όχι μόνο για το καλό της παράταξης μας αλλά για το καλό του τόπου.