Select Page

Αθλητικό Διήμερο «ΑΥΞΕΝΤΙΑ»

Η ΜΑ.ΚΙ. σε συνεργασία με τη Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού, διοργανώνουν το καθιερωμένο αθλητικό διήμερο «ΑΥΞΕΝΤΙΑ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί  στις 7-8 Μαρτίου, στις εξοχικές  κατοικίες ΠΟΕΔ στις Πλατρες. Το εν λόγω αθλητικό διήμερο, είναι αφιερωμένο στη μνήμη  του Ήρωα του Απελευθερωτικού Αγώνα 55-59’ Γρηγόρη Αυξεντίου.

Στόχος του διημέρου «ΑΥΞΕΝΤΙΑ», είναι η εμπλοκή των μαθητών σε αθλητικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες οι μαθητές θα καλλιεργήσουν από τη μία ένα υγιές τρόπο ζωής και από την άλλη ομαδικό πνεύμα συνεργασίας. Κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα πραγματοποιηθεί  τουρνουά ποδοσφαίρου και καλαθόσφαιρας, με τη συμμετοχή των μαθητών.

Τιμή: 40 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η διαμονή, η μεταφορά και δύο γεύματα)

Πληροφορίες:   Λοίζος: 96868616 (Λάρνακα), Δημήτρης: 99347373 (Λεμεσό), Αφροδίτη 99265501 (Λευκωσία),  Γιάννης 99024356 (Αμμόχωστος),  Δημήτρης 99746697 (Πάφος).

Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Η Μαθητική Κίνηση (ΜΑ.ΚΙ), διοργανώνει στις 21 Μαρτίου 2015,  Ημερίδα – Έκθεση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο <<Βρες  στόχο!>>.  Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Πανεπιστήμιου Κύπρου, στην Αγλαντζιά, από τις 15:00 μέχρι τις 20:00.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις, σχετικές με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την επιλογή κλάδου σπουδών, την συμπλήρωση του μηχανογραφικού εντύπου κ.α. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας, Παναγιώτη Σεντώνα, και από καταρτισμένους Σύμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού, τα ονόματα των οποίων θα πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν εξωτερικά περίπτερα στα οποία, τόσο τα Δημόσια όσο και τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια της Κύπρου αλλά και του εξωτερικού, θα παρέχουν πληροφορίες σε όλους τους μαθητές που θα παρευρεθούν στην ημερίδα.

Επιπρόσθετα, η ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ. θα προχωρήσει στην έκδοση οδηγού σπουδών, τον οποίο θα παρέχει δωρεάν στους παρευρισκόμενους. Ο εν λόγω οδηγός θα αποσταλεί και ταχυδρομικώς σε όλα τα μέλη της Μαθητικής Κίνησης (ΜΑΚΙ), Παγκύπρια.