Select Page

Η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού ξεκινά σήμερα την δική της εκστρατεία στα κοινωνικά δίκτυα και στους χώρους όπου συχνάζουν οι νέοι με σκοπό την εγγραφή νέων ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους.

Πράγματι, μεγάλος αριθμός νέων έχουν γυρίσει την πλάτη στην πολιτική και τους πολιτικούς. Δυστυχώς όλοι οι θεσμοί στον τόπο μας έχουν πληγεί  ανεπανόρθωτα. Η αξιοπιστία δεν θα επανέλθει εύκολα και η απάθεια των νέων για τα κοινά σιγά και σταθερά θα μετατρέπεται σε απέχθεια.

Αυτή είναι λοιπόν η ώρα για τη νέα γενιά να πάρει το δικό της μέλλον στα χέρια της. Η αποχή δεν είναι πράξη αλλά απραξία που ακουμπά τα όρια της αυτοχειρίας. Δεν αφήνει περιθώρια κριτικής η αποχή καθώς ουδείς θα καταγράψει τα θέλω και τις αξιώσεις μιας γενιάς που δεν θα μπει καν στον κόπο να ψηφίσει.

Η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους είναι σήμερα πιο απλή από ποτέ άλλοτε. Χρειάζονται μόλις πέντε λεπτά για να συμπληρώσει και να υποβάλει κανείς την αίτηση και οι εκλογείς μπορούν να προσέλθουν στις κάλπες μόνο με την έγκυρη ταυτότητα τους και την αποφασιστικότητα να καθορίσουν το αύριο.


Εγγράψου σήμερα στους εκλογικούς καταλόγους και στα εκλογικά κέντρα εξωτερικού

Κύπρος 8000 2018

Ελλάδα 215 550 5000

Ηνωμένο Βασίλειο 08082349594

Άλλες Χώρες 77 77 23 23