• προπτυχιακό_uclan

  ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ UCLan Cyprus ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ!-ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

  Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στο πλαίσιο συνεργασίας με τη Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ.) ανακοινώνει την προκήρυξη υποτροφιών για όλα τα μέλη της Οργάνωσης.

  Συγκεκριμένα, προτίθεται να παραχωρήσει σε μέλη της ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ. 3 (τρεις) υποτροφίες 50% στα αρχικά δίδακτρα σπουδών για ένα από τα Προπτυχιακά Προγράμματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο.

  Νοείται ότι οι υποτροφίες για τα προπτυχιακά προγράμματα αφορούν το πρώτο έτος σπουδών, ενώ δίνεται η δυνατότητα διατήρηση της υποτροφίας και τα επόμενα έτη με την εξασφάλιση 70% της συνολικής βαθμολογίας.

  Οι συγκεκριμένες υποτροφίες ισχύουν μόνο για νεοεισερχόμενους φοιτητές, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, με εισδοχή είτε τον Οκτώβριο του 2016 είτε τον Ιανουάριο του 2017, εφόσον πληρούνται τουλάχιστον τα ελάχιστα κριτήρια εισδοχής.

  Όλες οι αιτήσεις θα εξεταστούν με απόλυτη διακριτικότητα από Επιτροπή που θα συσταθεί από τη ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ. και το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

  Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2012 ως εγγεγραμμένο Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο, έχοντας πάρει πλήρως την Τελική Άδεια Λειτουργίας του το 2015 καθώς και τα εύσημα από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Αγγλίας (QAA), προσφέροντας διπλά πτυχία με αυτόματη αναγνώριση τόσο στην Κύπρο όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και διεθνώς, προσδίδοντας ένα πολύ ισχυρό πλεονέκτημα στους αποφοίτους του, σε μια ομολογουμένως δύσκολη και πολύ ανταγωνιστική αγορά εργασίας.


  ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

  ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ 22 757999.


  Για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου στο www.uclancyprus.ac.cy

  A4_ProgrammesOfStudy2016

Leave a reply.