• ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ | UNITE CYPRUS

  Πραγματοποιείται στις 30 Ιανουαρίου 2016, το δικοινοτικό πολιτιστικό φεστιβάλ Unite Cyprus, το οποίο διοργανώνεται από τον Δημοκρατικό Συναγερμό, το τ/κ κόμμα Κοινοτικής Δικαιοσύνης (TDP) και τις Νεολαίες τους.

  To φεστιβάλ ενώνει την τελευταία μοιρασμένη πρωτεύουσα της Ευρώπης, από τις 10 πμ μέχρι τις 5μμ, με ταυτόχρονες εκδηλώσεις στην παλιά Λευκωσία, ένθεν και ένθεν τις διαχωριστικής γραμμής. Σειρά μουσικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, εκθέσεις χειροπρακτικής, τέχνης και λογοτεχνίας, φωτογραφικές εκθέσεις με θέμα την πολιτιστική κληρονομιά και την κοινή πατρίδα θα διεξαχθούν στο τέρμα της οδού Λήδρας (Αίθουσα Ειρήνη, Στοά Ταρσή, Στοά Γυναικοπάζαρο), στο Bedesten καθώς και πλησίον του Buyukhan.

  Στόχος του πολιτιστικού φεστιβάλ, είναι η ανάδειξη τoυ πολυπολιτισμικού μας πλούτου, της ομοιότητας της κοινής πολιτιστικής κληρονομιάς Ελληνοκυπρίων, Τουρκοκυπρίων, Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων,  αλλά κυρίως της προοπτικής για ειρηνική συμβίωση όλων των Κυπρίων στην κοινή τους πατρίδα.

  Την έναρξη του φεστιβάλ θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Πρόεδρος του TDP Τζεμάλ Οτζιγίτ.

  Στις 30 Ιανουαρίου ενώνουμε τη  Λευκωσία διατρανώνοντας και πάλι τη θέληση μας για επανένωση και ειρηνική συμβίωση όλων των Κυπρίων. Η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού καλεί όλους τους νέους καλλιτέχνες, άτομα ή ομάδες, που επιθυμούν να συμμετέχουν  στο φεστιβάλ, όπως καλέσουν στο κεντρικά γραφεία της οργάνωσης, στο 22757999.

  Γραφείο Τύπου

  22.1.16

Leave a reply.