• 620-465

  ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

  Η ΝΕΔΗΣΥ στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς και παρέμβασης στηρίζει τα άτομα με κινητικά προβλήματα και διεκδικεί όλα όσα θα έπρεπε σε μία πολιτισμένη κοινωνία να θεωρούνται αυτονόητα. Η προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και η ίση μεταχείριση δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά ένδειξη σεβασμού στον άνθρωπο.

  Μετά την περσινή επιτυχή διοργάνωση της παγκύπριας εκστρατείας ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, η ΝΕΔΗΣΥ, προχωράει στη θεσμοθέτηση της και διεξαγωγή της και φέτος. Για 2η συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει σειρά δράσεων οι οποίες προγραμματίζονται  για την ευαισθητοποίηση του κοινού και ιδιαίτερα των νέων όσον αφορά την στήριξη ατόμων με κινητικά προβλήματα.


  Επιμέλεια χώρων στάθμευσης αναπήρων

  Προχωρούμε από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι και τις 3  Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, στην επιμέλεια και το βάψιμο χώρων στάθμευσης που προορίζονται για άτομα με αναπηρία.

  Λάρνακα: Σάββατο 26.11, 15.00, Ζήνωνος Κιτιέως-πλησίον ZARA

  Λευκωσία: Κυριακή 27.11, 11.00, Λεωφ. Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, Νικοκλέους & Λευκώνως

  Λευκωσία: Τρίτη 29.11, 13.00, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (η επιμέλεια πραγματοποιείται από τη ΦΠΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ)

  Λεμεσός: Πέμπτη 1.12, ΤΕΠΑΚ (η επιμέλεια πραγματοποιείται από τη ΦΠΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΕΠΑΚ)

  Λεμεσός: Παρασκευή 2.12, 13.00, Πανεπιστήμιο Frederick (η επιμέλεια πραγματοποιείται από τη ΦΠΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Frederick)

  Αμμόχωστος: Σάββατο 3.12, 11.00, Σωτήρα Αμμοχώστου

  Λεμεσός: Σάββατο 3.12 , 11.00,  *οι χώροι στάθμευσης θα ανακοινωθούν αργότερα

  Τουρνουά “Παίζω Ισότιμα”

  Την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, διοργανώνουμε ένα ξεχωριστό τουρνουά, στις 11.00 στο Κλειστό Γήπεδο του Λυκείου Κύκκου Β στην Πάφο. Στο τουρνουά καλαθόσφαιρας, το οποίο συνδιοργανώνεται με την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου, θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες μεταξύ ομάδων, οι οποίες θα αποτελούνται από  εθελοντές, οι οποίοι θα διαγωνιστούν σε τροχοκαθίσματα, και μέλη της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν ως εθελοντές πολιτικοί αξιωματούχοι, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και άτομα από τον χώρο του αθλητισμού. Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί με φιλικούς αγώνες  από παιδικές ακαδημίες καλαθόσφαιρας της επαρχίας Πάφου. 

  Συλλογή πωμάτων

  Συλλέγουμε παγκύπρια, από τις 3 Δεκεμβρίου, πώματα και τενεκεδάκια για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων. Για όλους τους ειδικούς κάδους συλλογής μπορείτε να ενημερωθείτε στο 77 77 23 33.


  Γίνε και εσύ εθελοντής!

  Η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού καλεί τα μέλη και φίλους της, αλλά και όλους τους νέους του τόπου όπως συμμετέχουν στις δράσεις  που προγραμματίζονται, δηλώνοντας συμμετοχή στα κεντρικά γραφεία της, στο 22757999, ή συμπληρώνοντας την πιο κάτω δήλωση εθελοντών:

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνο σας (απαραίτητο)

  Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

  Δράση στην οποία θέλω να συμμετέχω!

Leave a reply.