• ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ! | ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

  Παγκύπρια Εκστρατεία <<Νοιάζομαι!>>

  Η ΝΕΔΗΣΥ στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς και παρέμβασης στηρίζει τα άτομα με κινητικά προβλήματα και διεκδικεί όλα όσα θα έπρεπε σε μία πολιτισμένη κοινωνία να θεωρούνται αυτονόητα. Η προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και η ίση μεταχείριση δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά ένδειξη σεβασμού στον άνθρωπο.

  Ως εκ τούτου η ΝΕΔΗΣΥ παρουσιάζει σειρά δράσεων οι οποίες προγραμματίζονται στο πλαίσιο της εβδομάδας εθελοντισμού, για την ευαισθητοποίηση του κοινού και ιδιαίτερα των νέων όσον αφορά την στήριξη ατόμων με κινητικά προβλήματα.


  Συλλογή πωμάτων

  Συλλέγουμε παγκύπρια, από τις 5 Δεκεμβρίου, πώματα και τενεκεδάκια για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων. Ειδικοί κάδοι συλλογής θα βρίσκονται στα πιο κάτω σημεία:

  Αμμόχωστος: Δημαρχείο Παραλιμνίου, Δημαρχείο Αγίας Νάπας, Εθνικόφρωνα Σωματεία Σωτήρας

  Λάρνακα: Πλατεία Ερμού, Πλατεία Παλλάς

  Λεμεσός: Γραφεία ΔΗΣΥ Λεμεσού (Λεωφόρος Λεοντίου Α 187), Παραλία Αγίου Τύχωνα

  Λευκωσία: Προαύλιο Εκκλησίας Φανερωμένης, Γραφεία ΝΕΔΗΣΥ (Πινδάρου και Σκόκου 2)

  Πάφος: Δημοτική Βιβλιοθήκη, Πλατεία Γεροσκήπου

  νοιζομαι evet 1

  Επιμέλεια χώρων στάθμευσης αναπήρων

  Προχωρούμε στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, στην επιμέλεια και το βάψιμο χώρων στάθμευσης που προορίζονται για άτομα με αναπηρία.

  Αμμόχωστος: Σάββατο, 11.00, Χώρος Στάθμευσης Εκκλησίας Αγίου Γεωργίου, Παραλίμνι

  Λάρνακα: Κυριακή, 11.00, Χώρος Στάθμευσης Δημοτικής Αγοράς

  Λεμεσός: Κυριακή, 11.00, Χώρος Στάθμευσης Εναέριου

  Λευκωσία: Σάββατο,11.00, Λεωφόρος Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Στοά Παπαδοπούλου

  Πάφος: Σάββατο, 11.00, Λιμανάκι Πάφου
  νοιαζομαι2

  Τουρνουά αγάπης

  Την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, διοργανώνουμε ένα ξεχωριστό τουρνουά αγάπης, στις 10.30 στο Κλειστό Γήπεδο του Λυκείου Κύκκου στην Πάφο. Στο 3on3 τουρνουά καλαθόσφαιρας, το οποίο συνδιοργανώνεται με την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου, θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες μεταξύ τριμελών ομάδων, οι οποίες θα αποτελούνται από δύο εθελοντές και ένα μέλος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου. Οι αγώνες θα είναι διάρκειας 5 λεπτών και όλοι οι εθελοντές θα διαγωνιστούν σε τροχοκαθίσματα. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν ως εθελοντές πολιτικοί αξιωματούχοι, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και άτομα από τον χώρο του αθλητισμού. Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί με φιλικούς αγώνες  από παιδικές ακαδημίες καλαθόσφαιρας της επαρχίας Πάφου. 

  event_toyrnoua copy


  Γίνε και εσύ εθελοντής!

  Η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού καλεί τα μέλη και φίλους της, αλλά και όλους τους νέους του τόπου όπως συμμετέχουν στις δράσεις αγάπης που προγραμματίζονται, δηλώνοντας συμμετοχή στα κεντρικά γραφεία της, στο 22757999, ή συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.nedisy.org, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για στήριξη των ατόμων με κινητικά προβλήματα!