ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα της Νεολαίας της ιστορικότερης παράταξης της Κύπρου, της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού. Μιας Νεολαίας με ένδοξη ιστορία και συνάμα της μεγαλύτερης Πολιτική Νεολαίας του τόπου. Της μεγαλύτερης σε κόσμο, της μεγαλύτερης σε ποιοτικά στελέχη, της μεγαλύτερης σε ιδέες και δράσεις.

Η Νεολαία μας μέρα με τη μέρα ενισχύει το δυναμικό της, πολλαπλασιάζει τις δράσεις της σε όλα τα επίπεδα και είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε όλες τις μικρές και μεγάλες μάχες που έχουμε μπροστά μας ώστε να πάρουμε τον τόπο μας ακόμα πιο μπροστά.

Βασικοί μας στόχοι είναι να κάνουμε τη Νεολαία μας ακόμα καλύτερη, πιο μεγάλη, πιο ανοιχτή στην κοινωνία, πλήρως πολιτικά καταρτισμένη, έτοιμη να συνδιαμορφώσει πολιτικές, με πολιτικό λόγο και ρόλο για όλα τα μεγάλα ζητήματα. Παρόλο που θα ήθελα να μοιραστώ πολλές σκέψεις μαζί σας για την πολιτική κατεύθυνση που ακολουθεί η Νεολαία μας, ας αφήσουμε να μιλήσουν οι πράξεις αντί τα εύκολα λόγια.

Φίλες και φίλοι, η ιστοσελίδα μας περιέχει όλες τις πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη και φίλους της ΝΕΔΗΣΥ αναφορικά με τις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις και την ευρύτερη παρουσία της Νεολαίας μας καθώς επίσης και άλλες σημαντικές πληροφορίες για την παράταξη μας.

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλα τα μέλη της ηγεσίας μας βρισκόμαστε πάντοτε στη διάθεση όλων των νέων του τόπου μας με σκοπό να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις. Προσδοκούμε και επιδιώκουμε ένα γόνιμο και συνεχή διάλογο ο οποίος θα ενισχύσει το στόχο μας για μια ισχυρή ΝΕΔΗΣΥ για ένα ισχυρό μέλλον σε μια ισχυρή Κύπρο.

Σας ευχαριστώ,

Γιώργος Χατζηγεωργίου
Πρόεδρος ΝΕΔΗΣΥ