• ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΤΠΧ

  ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ ΝΕΔΗΣΥ & CIIM!

  Το πρωτοπόρο Cyprus International Institute of Management (CIIM), το μόνο που εξειδικεύεται στη Διοίκηση, προσφέρει σε συνεργασία με τη Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού 5 μερικές υποτροφίες (ύψους 50%) για τα μεταπτυχιακά προγράμματα ΜBA, MSc Management, MSc in Human Resource Management, MSc in Financial Services, MSc στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση.


  • To μόνο MBA στην Κύπρο με διπλή Διεθνή αναγνώριση (EFMD/EPAS, ΑΜΒΑ), λόγω αυτής της διπλής διεθνής πιστοποίησης κάνει το CIIM MBA να ανήκει στα καλύτερα 1% του κόσμου.
  • To MSc in HRM είναι το μόνο στην Κύπρο που έχει πιστοποίηση από το CyHRMA και προετοιμάζει τους φοιτητές για τις εξετάσεις του SHRM της Αμερικής.
  • To MSc in Financial Services είναι το μόνο στην Κύπρο που έχει πιστοποίηση από το CFA institute
  • Το MSc in Management είναι ιδανικό για νέους/ νέες χωρίς προϋπηρεσία με εξειδικεύσεις όπως το ψηφιακό μάρκετινγκ, ανθρώπινο δυναμικό, ασφαλιστική διοίκηση κ.α
  • Το ΜSc στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση έχει ξεχωρίσει εδώ και χρόνια στο χώρο για την ποιότητα της εκπαιδευτικής εμπειρίας που προσφέρει συνδυάζοντας θεωρία και πράξη
  • Όλα τα προγράμματα του CIIM είναι αναγνωρισμένα από το ΚΥΣΑΤΣ και ΣΕΚΑΠ και προσφέρονται στην Αγγλική γλώσσα εκτός του MSc στην εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση που προσφέρεται στα Ελληνικά.


  Επιπλέον, το CIIM προσφέρει

  20% μείωση διδάκτρων για όλα τα μέλη της ΝΕΔΗΣΥ που πληρούν τα κριτήρια εισδοχής

  Οικονομική ενίσχυση: Το CIIM προσφέρει ευκολίες πληρωμής σε φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Επίσης παρέχεται επιπλέον μείωση στα δίδακτρα για φοιτητική εργασία στο CIIM.

  Αδέλφια: Αν δύο αδέλφια (ή άλλοι συγγενείς πρώτου βαθμού) φοιτούν ταυτόχρονα στο CIIM δικαιούνται 10% μείωση διδάκτρων εφόσον δεν έχουν λάβει κάποια υποτροφία.

  ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

  ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ 22 757999.

  Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 2 Σεπτεμβρίου 2016

Leave a reply.