• ΚΥΠΡΙΑΚΟ: ” ΤΟ ΧΘΕΣ, ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΑΥΡΙΟ” | 4η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΝΕΩΝ

  Η επιλογή του Μουσταφά Ακιντζί ως ηγέτη της Τουρκοκυπριακής Κοινότητας αποτελεί μια ελπιδοφόρα εξέλιξη για την πατρίδα μας. Ο πόθος για επανένωση και επίλυση του Κυπριακού ζητήματος παραμένει για την ΝΕΔΗΣΥ άσβεστος.

  Έχοντας πλήρη επίγνωση των ευθυνών μας θεωρούμε ότι θα πρέπει να συμβάλουμε στη δημιουργία κατάλληλου κλίματος για να μπορέσει η μαρτυρική μας πατρίδα να λυτρωθεί. Σε ετούτες τις κρίσιμες ώρες της επανέναρξης των συνομιλιών η πρόθεση και μόνο δεν αρκεί. Χρειάζονται ενέργειες οι οποίες θα είναι στο άμεσο μέλλον καθοριστικές και θα συμβάλουν στην επίλυση του κυπριακού προβλήματος.

  4η Ακαδημία Πολιτικής Παρέμβασης Νέων

  Η 4η Ακαδημία Πολιτικής Παρέμβασης Νέων της ΝΕΔΗΣΥ με θέμα “Κυπριακό: Το Χθες, το σήμερα, το Αύριο” πραγματοποιείται με στόχο να αποτελέσει εστία προβληματισμού μεταξύ των νέων αλλά κυρίως αφετηρία μιας νέας προσέγγισης που θα ενισχύσει τις όποιες προσπάθειες για δίκαιη επίλυση του Εθνικού μας προβλήματος.

  Η Ακαδημία θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα, 25 Μαϊου 2015, στις 18:00 στο Chateau Status (απέναντι από  Λήδρα Πάλας). Στην συζήτηση συμμετέχουν: Ανδρέας Μαυρογιάννης, Διαπραγματευτής της Ελληνοκυπριακής Κοινότητας στις Δικοινοτικές Διαπραγματεύσεις για επίλυση του Κυπριακού, Kemal Baykalli, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Τουρκοκυπριακού εμπορικού επιμελητηρίου, Σώτος Κτωρής, Τουρκολόγος, Mertkan Hamit, Μέλος Πρωτοβουλίας για την Αμμόχωστο και ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Διονύσης Διονυσίου.

  4i akadimia (1)-1