• 5-1-2017

  Η ΝΕΔΗΣΥ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

  Με την μετάβαση της πολιτικής ηγεσίας του τόπου στην Γενεύη για την εντατική φάση των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, η πατρίδα μας μπαίνει σε μία κρίσιμη καμπή. Η ΝΕΔΗΣΥ εκφράζει την στήριξη της σε κάθε πρωτοβουλία που σκοπό έχει να ενδυναμώσει την ειλικρινή προσπάθεια που καταβάλει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την επίτευξη δίκαιης και βιώσιμης λύσης εντός του συμφωνημένου πλαισίου.

  Σημειώνουμε ότι πέρα από κάθε ιδεολογικό ή συναισθηματικό εμπόδιο οι νέοι της Κύπρου έχουν πατριωτικό καθήκον να εργαστούν για την επίλυση του Κυπριακού. Κόμμα μας λοιπόν είναι η Κύπρος. Οι νέοι της Κύπρου, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι, μοιράζονται ισότιμα την ευθύνη να δώσουμε στις επόμενες γενιές μια πατρίδα με την σταθερότητα και ευημερία που προσδοκούμε.

  Το αντίδωρο αυτής της σύμπνοιας θα είναι να ζήσουν οι επόμενες γενιές χωρίς το βάρος και τον πόνο της διχόνοιας, της διαίρεσης και της κατοχής. Οι πληγές δύσκολα επουλώνονται όμως αυτή η γενιά μπορεί.

  Η ΝΕΔΗΣΥ θεωρεί καθοριστικής σημασίας το ρόλο των νέων αλλά και των ενεργών πολιτών στη διαμόρφωση των απαραίτητων συνθηκών για την επανένωση. Σε αυτό το πλαίσιο στηρίζει κάθε δράση που σκοπό έχει την ενίσχυση της διαπραγματευτικής διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάλιστα καλεί τους νέους και όλους τους ενεργούς πολίτες να συμμετέχουν σε προσπάθειες για στήριξη της διαπραγματευτικής διαδικασίας όπως την κινητοποίηση υπέρ της Λύσης και της Επανένωσης που θα λάβει χώρα την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, στις 1800, παρά το Λήδρα Πάλας.


  Γραφείο Τύπου

  5/1/2017

Leave a reply.