• ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Η σημερινή μέρα 5 Ιουνίου, καθιερώθηκε ως η παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος και πράσινης ανάπτυξης. Είναι καθήκον και υποχρέωση μας ως νέοι άνθρωποι  να δημιουργήσουμε πρώτα απ’ όλα την προσωπική μας περιβαλλοντική συνείδηση και μετέπειτα να τη μεταδώσουμε και στους γύρω μας.

    Σήμερα η χώρα μας, διέρχεται αρκετά δύσκολους οικονομικούς καιρούς, είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθούν άλλοι τρόποι οικονομικής ανάπτυξης για την Κύπρο. Η εκμετάλλευση του φυσικού μας πλούτου είναι μια επιλογή που όχι μόνο μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το στόχο αλλά και να την κάνει ως την χώρα που θα εκμεταλλεύεται το Φυσικό πλούτο της Μεσογείου με οικονομικές και ναυτιλιακές συνεργασίες τόσο από τις χώρες τις Ανατολικής Μεσογείου όσο και από την Ευρώπη και Δύση.

    Είναι καιρός η δική μας γενιά, η νέα γενιά να δημιουργήσει εκείνα τα εφόδια για ένα καλύτερο, πράσινο και καθαρό πλανήτη.  Η ΝΕΔΗΣΥ  θα συμμετέχει σήμερα, στο περίπτερο στην αρχή της Λήδρας, Λευκωσία, το οποίο θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό ενάντια στη χρήση πλαστικών σακουλιών.  Η όλη διοργάνωση γίνεται με τη συμμετοχή με την επιτροπή της Αειφόρου Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος του ΔΗΣΥ.

    5 Ιουνίου 2015

Leave a reply.